Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka bardzo smaczna i szybka w przygotowania.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11067
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6344
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5408
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13315
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5083
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11067
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6344
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5408
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13315
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5083
Składniki
Botwinkę dokładnie myjemy i usuwamy tylko zepsute liście. Oczyszczoną botwinkę drobno kroimy a szczypiorek siekamy. Mieszamy, doprawiamy solą, cukrem, sokiem z cytryny, polewamy olejem i mieszamy.