Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra surówka smakuje każdemu.
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5444
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47917
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165763
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5444
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47917
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165763
Składniki
Kapustę oczyszczamy i wraz z obraną marchewką ścieramy na dużej tarce. Cebule obieramy i myjemy i kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy dość drobno. Wszystkie składniki łączymy razem. Wsypujemy odsączoną fasolkę czerwoną i kukurydzę. Łączymy ze śmietaną i doprawiamy do smaku przyprawami. Wstawiamy na 30 minut do lodówki. Startą kapustę można nasolić na godzinę lub dłużej , a następnie wycisnąć z powstałego soku, dzięki temu będzie miękka.