Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra surówka smakuje każdemu.
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 331
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 331
Składniki
Kapustę oczyszczamy i wraz z obraną marchewką ścieramy na dużej tarce. Cebule obieramy i myjemy i kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy dość drobno. Wszystkie składniki łączymy razem. Wsypujemy odsączoną fasolkę czerwoną i kukurydzę. Łączymy ze śmietaną i doprawiamy do smaku przyprawami. Wstawiamy na 30 minut do lodówki. Startą kapustę można nasolić na godzinę lub dłużej , a następnie wycisnąć z powstałego soku, dzięki temu będzie miękka.