Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra surówka smakuje każdemu.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21768
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 425
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 300
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21768
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 425
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 300
Składniki
Kapustę oczyszczamy i wraz z obraną marchewką ścieramy na dużej tarce. Cebule obieramy i myjemy i kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy dość drobno. Wszystkie składniki łączymy razem. Wsypujemy odsączoną fasolkę czerwoną i kukurydzę. Łączymy ze śmietaną i doprawiamy do smaku przyprawami. Wstawiamy na 30 minut do lodówki. Startą kapustę można nasolić na godzinę lub dłużej , a następnie wycisnąć z powstałego soku, dzięki temu będzie miękka.