Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra surówka smakuje każdemu.
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 490
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 226
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2358
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 490
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 226
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2358
Składniki
Kapustę oczyszczamy i wraz z obraną marchewką ścieramy na dużej tarce. Cebule obieramy i myjemy i kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy dość drobno. Wszystkie składniki łączymy razem. Wsypujemy odsączoną fasolkę czerwoną i kukurydzę. Łączymy ze śmietaną i doprawiamy do smaku przyprawami. Wstawiamy na 30 minut do lodówki. Startą kapustę można nasolić na godzinę lub dłużej , a następnie wycisnąć z powstałego soku, dzięki temu będzie miękka.