Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kapusta pekińska z pomarańczami, jabłkiem, kukurydzą i jogurtem
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 79
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 79
Składniki
Kapustę kroimy, jabłka i pomarańcze obieramy i kroimy, wrzucamy wszystko do miski i mieszamy, dodajemy kukurydzę (odcedzoną), jogurt i wszystko mieszamy. Wkładamy na chwilę do lodówki, żeby się przegryzło. Proporcje składników są dość dowolne. ;)