Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka polskich surówek obiadowych - kiszona kapusta, która doskonale łączy się z daniami mięsnymi, poprawia trawienie i świetnie smakuje :)
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99093
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 280
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5108
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13745
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99093
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 280
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5108
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13745
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Składniki
Kapustę kiszoną odsączyć z nadmiaru soku i posiekać. Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulkę pokroić w małą kostkę, a koperek posiekać. Do pokrojonych składników dodać olej rzepakowy, doprawić świeżo zmielonym pieprzem, wymieszać i gotowe! Życzę smacznego! :)