Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka polskich surówek obiadowych - kiszona kapusta, która doskonale łączy się z daniami mięsnymi, poprawia trawienie i świetnie smakuje :)
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 865
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 76
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 865
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 76
Składniki
Kapustę kiszoną odsączyć z nadmiaru soku i posiekać. Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulkę pokroić w małą kostkę, a koperek posiekać. Do pokrojonych składników dodać olej rzepakowy, doprawić świeżo zmielonym pieprzem, wymieszać i gotowe! Życzę smacznego! :)