Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka polskich surówek obiadowych - kiszona kapusta, która doskonale łączy się z daniami mięsnymi, poprawia trawienie i świetnie smakuje :)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 127
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31290
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 127
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31290
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Składniki
Kapustę kiszoną odsączyć z nadmiaru soku i posiekać. Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulkę pokroić w małą kostkę, a koperek posiekać. Do pokrojonych składników dodać olej rzepakowy, doprawić świeżo zmielonym pieprzem, wymieszać i gotowe! Życzę smacznego! :)