Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka polskich surówek obiadowych - kiszona kapusta, która doskonale łączy się z daniami mięsnymi, poprawia trawienie i świetnie smakuje :)
Jest to wspaniały, wysoki przekładaniec idealny na każdą okazję. Łatwy do zro...
Odsłon: 49
Taka babcina postna zupka. Smak i zapach najpiękniejszy na świecie. Z całą st...
Odsłon: 46
Polecam na rodzinny obiad.
Odsłon: 161
Jest to wspaniały, wysoki przekładaniec idealny na każdą okazję. Łatwy do zro...
Odsłon: 49
Taka babcina postna zupka. Smak i zapach najpiękniejszy na świecie. Z całą st...
Odsłon: 46
Polecam na rodzinny obiad.
Odsłon: 161
Składniki
Kapustę kiszoną odsączyć z nadmiaru soku i posiekać. Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulkę pokroić w małą kostkę, a koperek posiekać. Do pokrojonych składników dodać olej rzepakowy, doprawić świeżo zmielonym pieprzem, wymieszać i gotowe! Życzę smacznego! :)