Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior to jedno w warzyw z którym w kuchni można poszaleć. Proponuję surówkę z części liści kalafiora
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1135
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1135
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
Składniki
Z liści wycinam zgrubiałe części "łodygi", myję, kroję na na bardzo cienkie talarki, cebulę kroję cienkie piórka. Doprawiam solą, cukrem, mieszam i polewam oliwą, jeszcze raz mieszam i zjadam. Smacznego