Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O właściwościach zdrowotnych dużo rozpisywać się nie trzeba. Wiadomo, że surowe to samo zdrowie. O walorach smakowych również. Kto raz spróbował, ten nie oprze się i tej wersji. <AG>
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1136
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5670
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18185
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1136
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5670
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8764
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18185
Składniki
Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Paprykę kroimy na paski, dodajemy do rzodkwi razem ze śmietaną. Mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.