Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z rzodkwi i papryki

Surówka z rzodkwi i papryki

Autor:

Przepisów i artykułów: 2380 Ocena: 52776

Dodano:

Odsłon: 714

O właściwościach zdrowotnych dużo rozpisywać się nie trzeba. Wiadomo, że surowe to samo zdrowie. O walorach smakowych również. Kto raz spróbował, ten nie oprze się i tej wersji. <AG>

Składniki

  • 500 g białej rzodkwi
  • 2 małe papryki szpiczaste
  • 3 łyżki śmietany 18%
  • Sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Surówka z rzodkwi i papryki

Przygotowanie

  1. Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.

    Paprykę kroimy na paski, dodajemy do rzodkwi razem ze śmietaną. Mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń