Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O właściwościach zdrowotnych dużo rozpisywać się nie trzeba. Wiadomo, że surowe to samo zdrowie. O walorach smakowych również. Kto raz spróbował, ten nie oprze się i tej wersji. <AG>
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1101
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13080
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1101
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13080
Składniki
Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Paprykę kroimy na paski, dodajemy do rzodkwi razem ze śmietaną. Mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.