Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka idealna na lunch w pracy lub na lekką kolację, Ilość użytych składników zależy od ilości przygotowywanej sałatki, ewentualnie naszego apetytu; ja gotuję na twardo po 1 jajku na osobę
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5503
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34537
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2170
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113842
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5503
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34537
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2170
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113842
Składniki
- sałatę , rzodkiewkę, szczypiorek umyć; rzodkiewkę pokroić w talarki, szczypiorek drobno posiekać
- w lunch boxie lub salaterce ułożyć warstwę sałaty, pokruszony ser wędzony, talarki rzodkiewki, pokrojoną w kostkę wędlinę
- na wędlinie położyć kolejną warstwę sałaty, pokruszoną fetę, pokrojone oliwki
- ugotowane na twardo jajka, obrać i podzielić na ćwiartki, ułożyć na wierzchu; jajka udekorować kleksami ulubionego majonezu i posypać szczypiorkiem.