Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostałam genialną książkę o "Kuchni włoskiej" przepisy tak zachęcają, że trzymam się ściśle receptur!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Ugotowałam ziemniaki w mundurkach obrałam a te większe ziemniaki przekroiłam na połówki lub ćwiartki. Do jogurtu dodałam majonez, sól i pieprz i pokrojone w paseczki pomidory i posiekaną natkę pietruszki.
Smacznego :)