Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto przepis na surówkę, która błyskawicznie znika z talerzy na imprezie. Idealna na grilla. Delikatna z nieoczywistym połączeniem smaków selera, jabłka, orzechów i suszonej żurawiny. Podlana apetycznym sosem na bazie majonezu i jogurtu greckiego.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2184
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 122
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 180
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2184
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 122
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 180
Składniki
Pierś kurczaka ugotuj w ulubionych przyprawach, aż mięso będzie miękkie. Gdy wystygnie, pokrój w kostkę. Selera i jabłko ze skórką zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Orzechy pokrój na kawałki. Wymieszaj wszystkie składniki, dodaj żurawinę (można ją pominąć, jeśli się nie lubi).
Przygotuj dressing - połącz jogurt z majonezem, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz i wymieszaj. Dressing dodaj do składników sałatki, dopraw w razie potrzeby. Przed podaniem miskę możesz ozdobić liśćmi sałaty masłowej.