Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczne danie dla całej rodzinki i znajomych :-)
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 208
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2579
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 211
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 227
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 208
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2579
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 211
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 227
Składniki
Filety gotuję w wodzie z przyprawą uniwersalną, odstawiam, by przestygły. Następnie kroję je na małe kawałki.
Winogrona opłukuję, przekrawam na połówki, usuwam pestki, dodaję do pokrojonego mięsa.
Ziemniaki gotuję bez mundurków w osolonej wodzie. Po wystudzeniu kroję w kostkę, cebulę drobno siekam. Oba składniki dodaję do sałatki. Przyprawiam solą i pieprzem, skrapiam sokiem z cytryny.
Przed podaniem przekładam do salaterki i polewam śmietaną wymieszaną z majonezem