Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na szybkie, sycące śniadanie. Bułki zapiekane z jajkiem i szynką to świetna alternatywa dla jajecznicy. Do przygotowanie tej przekąski możecie wykorzystać bułeczki nie pierwszej świeżości, po podpieczeniu ich w piekarniku będą cudownie chrupiące.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6084
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1029
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6084
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1029
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Składniki
Ścinamy górę bułki, wydrążamy środek.
Szynkę kroimy w kostkę, kawałeczki wkładamy do środka bułki. Do każdej bułeczki wbijamy po dwa jajka. Bułeczki z jajkami doprawiamy solą i pieprzem.
Bułeczki zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 15 minut. Długość pieczenia powinniśmy uzależnić od stopnia ścięcia jajka, jaki chcemy osiągnąć.
Na koniec bułeczki posypujemy posiekaną natką pietruszki i koperkiem.