Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, dzięki czemu jest idealne do podania na przyjęciach i specjalne okazje. Najlepiej smakuje z kanapką z serem i warzywami.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4795
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9102
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4795
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9102
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
Jajko w avocado to pyszna potrawa, w której jajko umieszczone jest w wydrążonej części awokado. Aby przygotować idealne jajko w avocado, należy przeciąć avocado na pół, wyciągnąć pestkę, powiększyć otwór i wbić po jajku do każdej połówki. Następnie posypać jajko solą, pieprzem i szczypiorkiem. Na górę jajka położyć kawałeczek masła. Całość wstawić do piekarnika nagrzanego na 200°C na około 15 minut lub do momentu, aż białko zetnie się, a żółtko pozostanie płynne.