Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 508
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 955
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 241
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 508
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 955
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 241
Składniki
Bułę przekrawam. Smaruję połówki serem białym. Na dolnej połówce układam sałatę. Dodaję trochę śmietany. Solę i pieprzę. Układam pokrojonego śledzia. Na niego nakładam pokrojonego w plastry ogórka. Na górnej połówce układam pokrojoną w plastry cebulę. Smaruję musztardą. Solę i pieprzę. Dodaję ser żółty. Smaruję lekko śmietaną. Składam obie połówki.