Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie serniczki przygotowujesz w oka mgnieniu, tylko nie zrażaj się do gęstego ciasta, które troszkę ciężko nałożyć na patelnię. Ono po prostu takie ma być, a po usmażeniu serniczki wychodzą bardzo smaczne.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 677
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 197
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 50
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 230
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 366
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 677
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 197
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 50
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 230
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 366
Składniki
W większej misce mieszamy ze sobą wszystkie składniki za pomocą łyżki lub mikserem na małych obrotach (masa będzie dość gęsta). Na patelnię nalewamy odrobinę oliwy z oliwek, łyżką nakładamy podobnej wielkości serniczki , przyklepujemy na patelni, smażymy z obu stron. Podajemy z ulubioną konfiturą.