Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta metoda, lecz przy drożejących zasobach przydatna. Uwaga nie każda kiełbasa nadaję się do tej metody. !!
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 556
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 607
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 879
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 556
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 607
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 879
Składniki
Wlewamy wodę na patelnie i włączamy gaz.
Nacinamy kiełbasę i kładziemy na patelnie.
W trakcie obróbki cieplnej zacznie się pojawiać tłuszcz z kiełbasy, a po odparowaniu wody zacznie się smażyć :)
Po obsmażeniu z dwóch stron, gotowe. Smacznego :)