Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oj tam ,oj tam. Sypnęło nam się za dużo ryżu. Tak właśnie na szybkiego powstał ten a'la paprykarz. Wyszło bardzo smacznie.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 194
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 675
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 49
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 224
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 358
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 144
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 194
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 675
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 49
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 224
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 358
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 144
Składniki
Ryż gotujemy na sypko. Natkę pietruszki siekamy. Do dużej miski przekładamy śledzie wraz z zalewą ,rozgniatamy widelcem. Do śledzi dodajemy ryż i natkę ,mieszamy. Do smaku doprawiamy solą ziołową ,słodką papryką i pieprzem. Podajemy z pieczywem.