Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na śniadanie szczególnie dla naszych małych niejadków ;-P
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 103
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3342
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 103
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3342
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Składniki
Wszystkie składniki oprócz białek wymieszać i wstawić na 15-30 min do lodówki. W tym czasie ubić białka na sztywną pianę i połączyć z resztą masy.
Smażyć na malutkiej patelni, na maśle, na złocistobrązowy kolor. Podawać z czym tylko mamy ochotę, amerykanie jedzą je z syropem klonowym i też tak polecam plus owoce oczywiście sprawdza się też z dżemem bitą śmietana itp. smacznego.