Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze cieszy się powodzeniem.
talerz widelec
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 55
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 376
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40476
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 55
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 376
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40476
Składniki
Makrelę pozbawić skórki i dokładnie obrać z ości. Mięso z makreli połączyć z twarogiem, śmietaną i przyprawami oraz cebulką pokrojoną w drobną kostkę. Najłatwiej zrobić to widelcem. Porozgniatać mięso i twaróg. Przełożyć do miseczki, oprószyć natką pietruszki. Zajadać. Proste jedzenie i smaczne. Smacznego