Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze cieszy się powodzeniem.
talerz widelec
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4433
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 199
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20854
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4433
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 199
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20854
Składniki
Makrelę pozbawić skórki i dokładnie obrać z ości. Mięso z makreli połączyć z twarogiem, śmietaną i przyprawami oraz cebulką pokrojoną w drobną kostkę. Najłatwiej zrobić to widelcem. Porozgniatać mięso i twaróg. Przełożyć do miseczki, oprószyć natką pietruszki. Zajadać. Proste jedzenie i smaczne. Smacznego