Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie śniadanie o niebanalnym smaku.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67824
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1923
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67824
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1923
Składniki
Awokado rozciąć wzdłuż i usunąć pestkę.
We wgłębienia po pestce włożyć po łyżce ricotty i polać miodem.
Awokado umieścić w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika z włączonymi grzałkami górną i dolną, rozgrzanego do 230 stopni Celsjusza.
Piec przez 15 minut.
Podawać tuż po upieczeniu.