Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie śniadanie o niebanalnym smaku.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1300
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24815
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1300
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24815
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Składniki
Awokado rozciąć wzdłuż i usunąć pestkę.
We wgłębienia po pestce włożyć po łyżce ricotty i polać miodem.
Awokado umieścić w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika z włączonymi grzałkami górną i dolną, rozgrzanego do 230 stopni Celsjusza.
Piec przez 15 minut.
Podawać tuż po upieczeniu.