Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne i pożywne. Idealne na śniadanie.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 821
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1688
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6214
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8981
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 821
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1688
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6214
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8981
Składniki
Kuskus zalać gorącą wodą i odstawić. Cukinie zetrzeć na tarce o średnich oczkach i odcisnąć nadmiar soku, szynkę pokroić w drobną kostkę. Jajka rozmieszać widelcem, dodać kuskus, cukinię, szynkę, ser, szczypiorek, sól oraz pieprz. Całość ponownie wymieszać. Foremki na babeczki natłuścić i przełożyć masę jajeczną. Piec około 20 – 25 minut w temperaturze 190 stopni.