Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne i pożywne. Idealne na śniadanie.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35889
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 145
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 259
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 296
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35889
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 145
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 259
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 296
Składniki
Kuskus zalać gorącą wodą i odstawić. Cukinie zetrzeć na tarce o średnich oczkach i odcisnąć nadmiar soku, szynkę pokroić w drobną kostkę. Jajka rozmieszać widelcem, dodać kuskus, cukinię, szynkę, ser, szczypiorek, sól oraz pieprz. Całość ponownie wymieszać. Foremki na babeczki natłuścić i przełożyć masę jajeczną. Piec około 20 – 25 minut w temperaturze 190 stopni.