Do góry

Śniadania Przepis na:

Bananowe placuszki

Bananowe placuszki

Autor:

Przepisów i artykułów: 260 Ocena: 3872

Dodano:

Odsłon: 1433

Szybkie do zrobienia i niezwykle smaczne

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Bananowe placuszki

Przygotowanie

  1. Płatki zalej wrzątkiem. Odstaw do czasu aż napęcznieją. Banana pokrój na mniejsze kawałki. Włóż do miski. Dołóż jajka, płatki, miód i masło. Zblenduj. Wykładaj na rozgrzany tłuszcz po łyżce masy. Smaż z obydwu stron na złoty kolor. Podawaj na ciepło polane jogurtem naturalnym.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Mojfragmentinternetu 16 marca 2017 Mój ulubiony rodzaj śniadania- na słodko i jeszcze masło orzechowe, koniecznie muszę spróbować. Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jonita 13 marca 2017 Świetny przepis. Placuszki proste w przygotowaniu. Dobrze się smażą, nie przywierają do patelni. I mają intensywny bananowy smak, a do tego bez mąki :) Takiego przepisu na placuszki bananowe szukałam. Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń