Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica bez niczego (jeśli przypadkiem - będąc na samotnym tripie - znalazłeś jajka i masz w plecaku patelnię, choć nie jest konieczna).
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
Jajka rozbijamy na rozgrzanej patelni lub kamieniu (czyli musi być skwar niesamowity), mieszamy kijem, dodajemy sól (jeśli mamy). Smażymy jajka, aż się zetną. Jemy paluchami prosto z patelni lub kamienia, albo serwujemy jajecznicę samemu sobie na wielkim liściu, jeśli chcemy się poczuć odrobinę "elegansją". Smacznego.