Do góry

Śniadania Przepis na:

Bryndza z orzechami

Bryndza z orzechami

Autor:

Przepisów i artykułów: 2447 Ocena: 16444

Dodano:

Odsłon: 363

Super dodatek do chleba na śniadanie.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Bryndza z orzechami

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Bryndzę, twaróg, masło, sól i pieprz do smaku, oraz słodką paprykę utrzeć na gładką masę. Wymieszać z drobno posiekanymi orzechami, schłodzić w lodówce i podawać najlepiej na razowym chlebie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń