Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjaciele, polubcie i piszcie swoje komentarze - to najlepsza nagroda za naszą pracę. Jeśli jeszcze nie subskrybowałeś, koniecznie zasubskrybuj za pomocą dzwonka, aby nie przegapić następnego filmu. Przed nami wiele ciekawych rzeczy.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112983
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 331
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 675
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 537
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112983
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 331
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 675
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 537
Składniki
Bierzemy dwa jajka. Rozbijamy je do miski. Sól i pieprz do smaku. Mieszamy. Dodaj olej słonecznikowy na wstępnie usmażoną patelnię. Następnie wlej na patelnię 4 łyżki mieszanki meksykańskiej. Wlać masę jajeczną, usmażyć, zmiażdżyć z twardym tartym serem. Zwiń w rulon. smacznego