Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjaciele, polubcie i piszcie swoje komentarze - to najlepsza nagroda za naszą pracę. Jeśli jeszcze nie subskrybowałeś, koniecznie zasubskrybuj za pomocą dzwonka, aby nie przegapić następnego filmu. Przed nami wiele ciekawych rzeczy.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 220
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 228
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 537
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 151
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 220
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 228
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 537
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 151
Składniki
Bierzemy dwa jajka. Rozbijamy je do miski. Sól i pieprz do smaku. Mieszamy. Dodaj olej słonecznikowy na wstępnie usmażoną patelnię. Następnie wlej na patelnię 4 łyżki mieszanki meksykańskiej. Wlać masę jajeczną, usmażyć, zmiażdżyć z twardym tartym serem. Zwiń w rulon. smacznego