Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, placki ziemniaczane z czosnkiem, są naprawdę godne polecenia.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1600
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232014
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5086
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1600
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232014
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5086
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki i cebulę ścieramy na pulpę.
Dodajemy przeciśnięty czosnek, doprawiamy majerankiem, solą i pieprzem. Wbijamy jajka, dodajemy mąkę.
Wszystkie składniki mieszamy.
Placki ze zrobionego ciasta smażymy na gorącym oleju, na rumiany kolor z obu stron. Usmażone placki odsączamy z oleju na ręczniczkach papierowych.
Podajemy z gęstą śmietaną. Smacznego :)