Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne placuszki z sezonową dynią. Polecam;)
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 76
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 183
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 161
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 76
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 183
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 161
Składniki
Jajka rozkócamy. Stopniowo dodajemy mąkę, napar z herbaty i mleko. Dokładnie mieszamy. Na koniec dodajemy startą dynię i miód. Mieszamy składniki aż masa będzie jednolita.
Na patelni rozgrzewamy olej. Łyżką wykladamy ciasto, formując zgrabne placuszki. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Możemy posypać cukrem pudrem. Smacznego ;)