Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka frittata z rukolą i czosnkiem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1748
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1820
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1748
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1820
Składniki
Gałązki rukoli dokładnie myjemy i rwiemy lub siekamy w drobne kawałki. Na średnim ogniu rozgrzewamy patelnię z oliwą. Podsmażamy posiekany czosnek, a następnie dodajemy rukolę. Całość smażymy ok. 2 minuty. W misce ubijamy jajka z mlekiem, dużą szczyptą soli i pieprzu. Ubite jajka równomiernie przelewamy na patelnię. Podsmażamy na niewielkim ogniu kilka minut. Gotowe.