Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka frittata z rukolą i czosnkiem.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1318
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24999
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 123
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1318
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24999
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 123
Składniki
Gałązki rukoli dokładnie myjemy i rwiemy lub siekamy w drobne kawałki. Na średnim ogniu rozgrzewamy patelnię z oliwą. Podsmażamy posiekany czosnek, a następnie dodajemy rukolę. Całość smażymy ok. 2 minuty. W misce ubijamy jajka z mlekiem, dużą szczyptą soli i pieprzu. Ubite jajka równomiernie przelewamy na patelnię. Podsmażamy na niewielkim ogniu kilka minut. Gotowe.