Do góry

Śniadania Przepis na:

golonka a'la salceson

golonka a'la salceson

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 61

golonka w galarecie do słoiczków

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. golonkę i nóżki gotujemy jak na galaretę ok. 3 godzin, obieramy z kości, mięsko kroimy w kawałki, upychamy w słoiczkach (ja miałam takie proste po mięsie z biedronki), do części wywaru dodajemy żelatynę i zalewamy słoiczki. jeżeli nie planujemy szybkiego zużycia można słoiczki pasteryzować.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń