Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, w delikatnym chrupiącym cieście francuskim, w otulinie rozpływających się plastrów sera żółtego, paróweczki, upieczone, podane z małosolnym ogóreczkiem i ketchupem.
Szybka, smaczna i prosta w przygotowaniu, idealna na różne okazje.
Odsłon: 1469
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 4658
I dzisiaj przepis na szybkie i proste ciasto. Salceson jest taką wersją lekki...
Odsłon: 7249
Szybka, smaczna i prosta w przygotowaniu, idealna na różne okazje.
Odsłon: 1469
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 4658
I dzisiaj przepis na szybkie i proste ciasto. Salceson jest taką wersją lekki...
Odsłon: 7249
Składniki
Parówki obieramy z folii. Rozwijamy ciasto francuskie. Na cieście francuskim układamy plasterki sera żółtego pasujące do długości parówki. Zawijamy parówkę z serem i ciastem i dokładnie zlepiamy brzegi ciasta. Tak przygotowane parówki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, smarujemy każdą białkiem. Pieczemy 25 minut w temperaturze 140 stopni Celsjusza. Podajemy z małosolnym ogóreczkiem i ketchupem. Smacznego !!!