Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka można zastąpić innymi owocami i tak wykonać ananasy zapiekane w cieście, brzoskwinie zapiekane w cieście, banany zapiekane w cieście itp.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19304
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1710
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232168
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19304
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1710
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232168
Składniki
Mąkę , mleko, jajko i cukier zmiksować na jednolite, gęste ciasto.
Jabłka obrać i pokroić w okrągłe plastry.
Kawałki jabłek zamaczając w gęstym cieście kłaść na rozgrzanej patelni.
Smażyć do złocistego koloru z obu stron. Przed podaniem posypać cynamonem i cukrem pudrem.