Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka można zastąpić innymi owocami i tak wykonać ananasy zapiekane w cieście, brzoskwinie zapiekane w cieście, banany zapiekane w cieście itp.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 41
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 41
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 209
Składniki
Mąkę , mleko, jajko i cukier zmiksować na jednolite, gęste ciasto.
Jabłka obrać i pokroić w okrągłe plastry.
Kawałki jabłek zamaczając w gęstym cieście kłaść na rozgrzanej patelni.
Smażyć do złocistego koloru z obu stron. Przed podaniem posypać cynamonem i cukrem pudrem.