Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na smaczne śniadanie szybko przygotowane. Jajecznica usmażona na wędzonym boczku i cebuli, podana z domowego wypieku chlebem.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 430
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2265
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1006
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 430
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2265
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1006
Składniki
Obraną cebulę kroimy w ćwierć plastry, boczek kroimy w kostkę. Na rozgrzany tłuszcz wkładamy kostki boczku i smażymy do lekkiego zarumienienia się skwarek. Dodajemy posoloną cebulę i smażymy razem ze skwarkami z boczku do ładnego zeszklenia się cebuli.
Wbijamy jajka.
Mieszamy i smażymy do takiej jajecznicy jaką lubimy, na wolno lub na mocno usmażoną.
Usmażoną jajecznicę podajemy na gorąco z pieczywem. Smacznego!!!