Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na smaczne śniadanie szybko przygotowane. Jajecznica usmażona na wędzonym boczku i cebuli, podana z domowego wypieku chlebem.
Przepyszne połączenie smaków.
Odsłon: 22
Proste do przygotowania, pełne smaku połączenie delikatnego mięsa z polędwicz...
Odsłon: 126
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 466
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 112
Przepyszne połączenie smaków.
Odsłon: 22
Proste do przygotowania, pełne smaku połączenie delikatnego mięsa z polędwicz...
Odsłon: 126
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 466
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 112
Składniki
Obraną cebulę kroimy w ćwierć plastry, boczek kroimy w kostkę. Na rozgrzany tłuszcz wkładamy kostki boczku i smażymy do lekkiego zarumienienia się skwarek. Dodajemy posoloną cebulę i smażymy razem ze skwarkami z boczku do ładnego zeszklenia się cebuli.
Wbijamy jajka.
Mieszamy i smażymy do takiej jajecznicy jaką lubimy, na wolno lub na mocno usmażoną.
Usmażoną jajecznicę podajemy na gorąco z pieczywem. Smacznego!!!