Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica z jaj od kur wesołych na wędzonym boczku, idealna na poranne śniadanie.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1993
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 61
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1993
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 61
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Składniki
Boczek wędzony kroimy w kostkę i smażymy na patelni do lekkiego zarumienienia. Na usmażone skwarki wbijamy jajka, doprawiamy pieprzem i solą.
Gdy jajka zaczną się ścinać mieszamy wszystkie składniki na patelni i smażymy na taką jajecznicę jaką lubimy, na więcej pod pieczone lub luźniejszą.
Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem. Smacznego!!!