Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznicę chyba każdy potrafi zrobić...ale czasem warto sięgnąć po dodatki, które zdecydowanie poprawią jej smak :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12641
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7154
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12641
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7154
Składniki
Boczek pokroić w paski i usmażyć na patelni. Następnie dodać umyte i pokrojone w plastry pomidorki. Smażyć ok. 1 min. Jaja roztrzepać połączyć z pokrojonymi oliwkami i przelać na patelnię, wymieszać. Doprawić do smaku. Podawać z pieczywem ( u mnie bułka z fetą i szpinakiem). Smacznego!