Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznicę chyba każdy potrafi zrobić...ale czasem warto sięgnąć po dodatki, które zdecydowanie poprawią jej smak :)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1604
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232016
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5089
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1604
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232016
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5089
Składniki
Boczek pokroić w paski i usmażyć na patelni. Następnie dodać umyte i pokrojone w plastry pomidorki. Smażyć ok. 1 min. Jaja roztrzepać połączyć z pokrojonymi oliwkami i przelać na patelnię, wymieszać. Doprawić do smaku. Podawać z pieczywem ( u mnie bułka z fetą i szpinakiem). Smacznego!