Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czym jajecznika po góralsku różni się od klasycznego przepisu? Jak się zapewne domyślacie, na liście składników obowiązkowo musi się znaleźć oscypek. Zamiast masła, do smażenia wykorzystajcie wytopiony boczek. Dodajcie również odrobinę drobno pokrojonej cebulki. Tak przyrządzone śniadanie z pewnością doda Wam energii i chęci do działania na cały dzień.
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 147
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 300
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 682
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 74
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 126
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 147
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 300
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 682
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 74
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 126
Składniki
Boczek pokrój w kostkę i przerzuć na patelnię. Smaż do momentu, aż tłuszcz się wytopi a skwarki zarumienią. Cebulę drobno poszatkuj i dorzuć na patelnię z rozgrzanym tłuszczem.
Do miseczki wbij jajka i rozkłóć je widelcem. Dodaj przyprawy i pokrojonego w kostkę oscypka. Składniki wymieszaj i przelej na patelnię. Jajecznicę smaż do momentu ścięcia jajek.
Gotową jajecznicę po góralsku przełóż na talerze. Serwuj z ulubionymi dodatkami. Smacznego!