Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe śniadanie na letni poranek w ogrodzie:)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 287
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 93
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 287
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 93
Składniki
Jajecznica musi być usmażona na maśle. Inaczej to grzech:) Tak więc roztapiamy łyżkę masła na patelni, wrzucamy pokrojoną drobną cebulkę i po chwili kiełbaskę lub boczek.
Gdy cebula jest już szklista dorzucamy pokrojone i obrane ze skórki pomidory (usuwam też pestki). Gdy pomidorki się trochę podsmażą, wlewamy roztrzepane i doprawione jajka. Smażymy do takiego stopnia ścięcia jajek, jakie kto lubi.