Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe śniadanie na letni poranek w ogrodzie:)
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1268
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1086
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1268
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1086
Składniki
Jajecznica musi być usmażona na maśle. Inaczej to grzech:) Tak więc roztapiamy łyżkę masła na patelni, wrzucamy pokrojoną drobną cebulkę i po chwili kiełbaskę lub boczek.
Gdy cebula jest już szklista dorzucamy pokrojone i obrane ze skórki pomidory (usuwam też pestki). Gdy pomidorki się trochę podsmażą, wlewamy roztrzepane i doprawione jajka. Smażymy do takiego stopnia ścięcia jajek, jakie kto lubi.