Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna odmiana jajecznicy :)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 219
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1027
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666492
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 219
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1027
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666492
Składniki
Na patelni rozpuszczamy łyżkę masła.Na masło układamy pokrojony w plaster pomidor i pokrojone papryczki.Pomidor nie powinien być za duży gdyż chcemy aby finalny produkt to była nadal jajecznica ,a nie sałatka jajeczna.Pomidora można obrać ze skórki ale niekoniecznie.Całość lekko podsmażamy.Zbijamy jajka i wymieszane wlewamy na patelnię.Mieszamy wszystko na patelni do uzyskania gęstej masy. Gotowe danie wykładamy na talerz. Smacznego :)