Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka moja propozycja na niedzielne śniadanie, gdy chcemy naszej drugiej połówce sprawić kulinarną przyjemność ;)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1409
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 313
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1043
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1409
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 313
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1043
Składniki
Na stopionym maśle smażyć przez ok. 2 min.prosciutto pokrojone w paski. Następnie dodać pokrojone suszone pomidory i smażyć kolejne 3 min. Zalać roztrzepanymi jajami i doprawić do smaku. Smażyć do uzyskania wymaganej konsystencji. Można dodać świeże listki bazylii. Smacznego!