Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające śniadanie na ostro.. Szybkie do zrobienia, bardzo smaczne i sycące. Ostrość potrawy regulujemy poprzez dodanie odpowiedniej ilości papryczki chili. Moje było bardzo gorące! Uff!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12837
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12837
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Składniki
1. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. 2. Rozdrobniony czosnek i papryczkę podsmażyć chwilę na maśle. 3. Dodać pokrojone pomidory i koncentrat pomidorowy, doprawić solą i pieprzem. Chwilę podsmażyć. 4. Łyżką zrobić wgłębienia w pomidorach, w które wbić jajka, posypać bazylią. 5. Dusić pod przykryciem do pożądanej konsystencji jajka. 6. Podawać z pieczywem.