Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe urozmaicenie codziennego śniadania :)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Składniki
Odcinamy wierzch bułki i wyjmujemy środek. Dno smarujemy masłem, układamy plaster szynki, mozzarelli i wbijamy jajko.
Pieczemy w 180 C przez ok. 15 min (do ścięcia jajka). Solimy i opruszamy pieprzem.