Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe urozmaicenie codziennego śniadania :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Odcinamy wierzch bułki i wyjmujemy środek. Dno smarujemy masłem, układamy plaster szynki, mozzarelli i wbijamy jajko.
Pieczemy w 180 C przez ok. 15 min (do ścięcia jajka). Solimy i opruszamy pieprzem.