Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję radosną twórczość, nadziewanie jaj może być wspaniałą zabawą dla całej rodziny. Zatrudnijmy dzieci i bawmy się.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2302
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 362
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 50
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 215
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2302
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 362
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 50
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 215
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Jedno rozdrobnić, dodać posiekaną rzodkiewkę i szczypiorek, przyprawić papryką słodką i ostrą. Można dodać sproszkowane jagody acai, ale należy pamiętać że mocno zmieniają kolor potrawy na szaro-fioletowo. Całość mieszamy z majonezem, doprawiamy solą i pieprzem. Resztę jaj przekroić na pół, delikatnie nacisnąć wyjąć połówki żółtek, białka można lekko wydrążyć. Białka nadziać farszem, przykryć polówkami żółtek i oddać dzieciom do dekorowania.