Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i syte śniadanie.bardzo polecam:)
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 451
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 543
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 451
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 543
Składniki
Kapelusze pieczarek przeciąć wzdłuż na pół,ułożyć na patelce na rozgrzane masło. Podsmażyć z dwóch stron,na wierzch wybić jajko i smażyć do ścięcia białka.Posolić i popieprzyć. Przełożyć na talerzyk ,posypać natką oraz pokrojoną w kostkę papryką.
Smacznego życzę!