Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajo sadzone można przygotować i podać w dość nietypowy sposób...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Formę na muffinki wyłożyć plasterkami szynki tworząc coś na kształt koszyka. Na dnie wyłożyć połówki pomidorka i starty na dużych oczkach żółty ser.
Wybić do każdego koszyczka po jednym jaju tak, by się nie rozlało poza szynkę. Piec w temp. 160 stopni przez ok. 15 min., lub do momentu aż się białko zupełnie zetnie :)