Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki kokosowe z miodem to bardzo łatwe do przygotowania, smaczne śniadanie. Wspaniale smakują z konfiturą lub syropem klonowym.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 281
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 131
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 137
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 72
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 281
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 131
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 137
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 72
Składniki
Masło, cukier waniliowy i olej kokosowy podgrzać z mlekiem i rozpuścić, wymieszać z miodem, ostudzić.
W misce połączyć obie mąki z proszkiem do pieczenia, przesiać. Do drugiej miski wbić całe jajka, zmiksować
Połączyć z mlekiem, szczyptą soli i mąką, dokładnie wymieszać.
Na rozgrzaną suchą patelnię teflonową wlewać małe porcje ciasta i smażyć z obu stron na złoty kolor.