Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki kokosowe z miodem to bardzo łatwe do przygotowania, smaczne śniadanie. Wspaniale smakują z konfiturą lub syropem klonowym.
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8729
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 877
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 262
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8729
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 877
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 262
Składniki
Masło, cukier waniliowy i olej kokosowy podgrzać z mlekiem i rozpuścić, wymieszać z miodem, ostudzić.
W misce połączyć obie mąki z proszkiem do pieczenia, przesiać. Do drugiej miski wbić całe jajka, zmiksować
Połączyć z mlekiem, szczyptą soli i mąką, dokładnie wymieszać.
Na rozgrzaną suchą patelnię teflonową wlewać małe porcje ciasta i smażyć z obu stron na złoty kolor.