Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ładnie udekorowane jaja cieszą oczy!
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7022
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6075
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1769
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7022
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6075
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1769
Składniki
Jaja ugotowałam, 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone obrałam i przekroiłam na połówki. Żółtka wyjęłam. Dodałam do nich majonez, śmietanę, musztardę. Pastę paprykową- jest ona słona i ostra. Jeszcze trochę pieprzu i przeciśnięty czosnek. Farsz zmalaksowałam.
Farsz nałożyłam przez woreczek foliowy z uciętym narożnikiem. Udekorowałam ulubionymi dodatkami. Miałam "kawior" z alg, selera naciowego i paprykę.
:D
Smacznego :)