Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ładnie udekorowane jaja cieszą oczy!
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 61
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 63
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 1345
Smaczna, zdrowa, prosta i szybka w wykonaniu sałatka. Wyśmienita jako przysta...
Odsłon: 61
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce...
Odsłon: 63
Cobbler to nietypowy, nieco rustykalny placek ze słodkimi brzoskwiniami, któr...
Odsłon: 1345
Składniki
Jaja ugotowałam, 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone obrałam i przekroiłam na połówki. Żółtka wyjęłam. Dodałam do nich majonez, śmietanę, musztardę. Pastę paprykową- jest ona słona i ostra. Jeszcze trochę pieprzu i przeciśnięty czosnek. Farsz zmalaksowałam.
Farsz nałożyłam przez woreczek foliowy z uciętym narożnikiem. Udekorowałam ulubionymi dodatkami. Miałam "kawior" z alg, selera naciowego i paprykę.
:D
Smacznego :)