Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis chyba dość znany, ale jest tak dobra opcją na śniadanie, że warto go zamieścić.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 99
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2741
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 794
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 1011
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 99
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2741
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 794
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 1011
Składniki
Foremki smarujemy i układamy składniki u mnie: 1. Szynka wędzona, rukola, parmezan 2. Salami, oliwki, ser gouda 3. Kiełbasa, papryka, ser gouda. 3 jajka roztrzepać dodać sól i pieprz i zalać foremki do połowy. Wstawić do piekarnka na 10 min. w temp. 190. Po wyjęciu posypać szczypiorkiem.