Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis chyba dość znany, ale jest tak dobra opcją na śniadanie, że warto go zamieścić.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 172
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4378
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11899
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6786
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5595
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 172
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4378
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11899
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6786
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5595
Składniki
Foremki smarujemy i układamy składniki u mnie: 1. Szynka wędzona, rukola, parmezan 2. Salami, oliwki, ser gouda 3. Kiełbasa, papryka, ser gouda. 3 jajka roztrzepać dodać sól i pieprz i zalać foremki do połowy. Wstawić do piekarnka na 10 min. w temp. 190. Po wyjęciu posypać szczypiorkiem.