Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis chyba dość znany, ale jest tak dobra opcją na śniadanie, że warto go zamieścić.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2642
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5394
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 231
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2642
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5394
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 231
Składniki
Foremki smarujemy i układamy składniki u mnie: 1. Szynka wędzona, rukola, parmezan 2. Salami, oliwki, ser gouda 3. Kiełbasa, papryka, ser gouda. 3 jajka roztrzepać dodać sól i pieprz i zalać foremki do połowy. Wstawić do piekarnka na 10 min. w temp. 190. Po wyjęciu posypać szczypiorkiem.