Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne śniadanko dla dzieci ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10307
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5937
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12751
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10307
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5937
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12751
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Składniki
Parówki natnij wzdłuż, pozostawiając nieprzecinane końce, tak by powstało osiem kawałków. Będą one imitowały macki ośmiorniczek. W garnku zagotuj wodę, włóż parówki. Gotuj około 3 minuty na małym ogniu.
Serek wiejski przełóż do miseczki. Połowę czerwonej papryki pokrój w małą kostkę. Szczypiorek posiekaj. Wymieszaj razem. Przypraw do smaku.
Serek wiejski wyłóż na talerz, a na nim ułóż parówkową ośmiornicę.