Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne śniadanko dla dzieci ;)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7963
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1300
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13742
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7963
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1300
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13742
Składniki
Parówki natnij wzdłuż, pozostawiając nieprzecinane końce, tak by powstało osiem kawałków. Będą one imitowały macki ośmiorniczek. W garnku zagotuj wodę, włóż parówki. Gotuj około 3 minuty na małym ogniu.
Serek wiejski przełóż do miseczki. Połowę czerwonej papryki pokrój w małą kostkę. Szczypiorek posiekaj. Wymieszaj razem. Przypraw do smaku.
Serek wiejski wyłóż na talerz, a na nim ułóż parówkową ośmiornicę.