Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy paprykarz z dodatkiem marynowanych pieczarek. Najlepiej smakuje na drugi dzień po odstaniu w lodówce.
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 119
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 196
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9207
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 119
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 196
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9207
Składniki
Ryż gotujemy (1 szklanka ryżu-2 szklanki wody). Studzimy. Dodajemy koncentrat pomidorowy, rozdrobnioną makrelę oraz przyprawy. Mieszamy. Pieczarki kroimy w kostkę i dodajemy do reszty składników. Mieszamy dokładnie składniki. Paprykarz wstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Podajemy z pieczywem. Smacznego ;)