Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy paprykarz z dodatkiem marynowanych pieczarek. Najlepiej smakuje na drugi dzień po odstaniu w lodówce.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20053
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1704
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20053
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1704
Składniki
Ryż gotujemy (1 szklanka ryżu-2 szklanki wody). Studzimy. Dodajemy koncentrat pomidorowy, rozdrobnioną makrelę oraz przyprawy. Mieszamy. Pieczarki kroimy w kostkę i dodajemy do reszty składników. Mieszamy dokładnie składniki. Paprykarz wstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Podajemy z pieczywem. Smacznego ;)