Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy paprykarz z dodatkiem marynowanych pieczarek. Najlepiej smakuje na drugi dzień po odstaniu w lodówce.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 814
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8883
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10513
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4742
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 814
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8883
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10513
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4742
Składniki
Ryż gotujemy (1 szklanka ryżu-2 szklanki wody). Studzimy. Dodajemy koncentrat pomidorowy, rozdrobnioną makrelę oraz przyprawy. Mieszamy. Pieczarki kroimy w kostkę i dodajemy do reszty składników. Mieszamy dokładnie składniki. Paprykarz wstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Podajemy z pieczywem. Smacznego ;)