Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta holenderska

Pasta holenderska

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 172

Dodano:

Odsłon: 6602

Pasta pełna różnych smaków, które w połączeniu smakują wyśmienicie!

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta holenderska

Przygotowanie

  1. Na początku myjemy jaja, jabłko oraz cebulę. Po umyciu jaja gotujemy na twardo, a jabłko strużemy i kroimy w drobną kostkę wraz z cebulą. Gdy jaja ostygną również kroimy je w drobną kostkę lub trzemy na grubych oczkach tarki.

    Na koniec dodajemy majonez oraz ketchup, doprawiamy solą i pieprzem do smaku i wszystko mieszamy.

    Sałatę dajemy na spód kanapek, następnie nakładamy naszą pastę, którą opcjonalnie możemy posypać szczypiorkiem.

    Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (11)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń