Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta pełna różnych smaków, które w połączeniu smakują wyśmienicie!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Na początku myjemy jaja, jabłko oraz cebulę. Po umyciu jaja gotujemy na twardo, a jabłko strużemy i kroimy w drobną kostkę wraz z cebulą. Gdy jaja ostygną również kroimy je w drobną kostkę lub trzemy na grubych oczkach tarki. Na koniec dodajemy majonez oraz ketchup, doprawiamy solą i pieprzem do smaku i wszystko mieszamy. Sałatę dajemy na spód kanapek, następnie nakładamy naszą pastę, którą opcjonalnie możemy posypać szczypiorkiem. Smacznego!