Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta pełna różnych smaków, które w połączeniu smakują wyśmienicie!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7604
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7604
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Składniki
Na początku myjemy jaja, jabłko oraz cebulę. Po umyciu jaja gotujemy na twardo, a jabłko strużemy i kroimy w drobną kostkę wraz z cebulą. Gdy jaja ostygną również kroimy je w drobną kostkę lub trzemy na grubych oczkach tarki. Na koniec dodajemy majonez oraz ketchup, doprawiamy solą i pieprzem do smaku i wszystko mieszamy. Sałatę dajemy na spód kanapek, następnie nakładamy naszą pastę, którą opcjonalnie możemy posypać szczypiorkiem. Smacznego!