Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka pasta jajeczna jest bajecznie prosta w przygotowaniu, przepyszna i zawsze znika ze stołu jako pierwsza :) to świetne śniadanie - do zaserwowania z naprawdę dobrym chlebem :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7550
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2571
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7550
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2571
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Cebulkę kroimy w drobniutką kostkę i sparzamy wrzątkiem na sitku. Obrane jajka ścieramy na dużych oczkach tarki. Dodajemy cebulkę i majonez. Mieszamy dokładnie, w razie potrzeby dodajemy jeszcze odrobinę majonezu - pasta nie powinna być sucha, ale nie powinna też pływać w majonezie :) doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy koperek. Mieszamy jeszcze raz, odstawiamy na 10 minut. Podajemy z dobrym chlebem, keczupem i koperkiem. Smacznego!!!!