Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis na bardzo prostą i bardzo smaczną pastę jajeczną na chleb, z dodatkiem pora, kukurydzy i żółtego sera. Bardzo polecam :-)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4333
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26266
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1570
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4333
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26266
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1570
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Pora obieramy, myjemy i kroimy drobniutko. Następnie wrzucamy do miski i solimy, dzięki temu por zmięknie. Jajka kroimy w kosteczkę, dorzucamy do pora, następnie odsączoną kukurydzę. Na to ścieramy kawałek żółtego sera na tarce o dużych oczkach. Dodajemy kilka łyżek majonezu, łyżkę ketchupu, solimy, pieprzymy, mieszamy i gotowe. Można od razu podawać na chlebku, ale też nie zaszkodzi schłodzić w lodówce. Przepyszna pasta, polecam, smacznego :-)